Velkommen til Ollerup Gymnastikforenings hjemmeside

Vi håber du vil tage godt imod den og at du finder de oplysninger du har brug for. Siden udvikles løbende, og vi hører rigtig gerne gode råd og idéer til forbedringer fra dig.

Gymnastikken og vores tilhørssted på Gymnastikhøjskolen i Ollerup er omdrejningspunktet for foreningens aktiviteter - MEN vi er meget mere end det!

VI VIL LAVE AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN - og derfor forsøger vi hele tiden at udvikle vores aktiviteter, så der er noget for dig.

Uanset om du er ung/ældre, begynder/øvet, til GYMNASTIK, PARKOUR eller MOTION & FITNESS - SAMMEN med andre.

Årets OGF'er 2018

I forbindelse med vores gymnastikopvisning blev årets OGF'er kåret. Valget faldt meget naturligt på Theis Bavnhøj Hansen, som i efteråret valgte at stoppe som formand i foreningen.  Nedenfor er det vores nye formand Christoffer, der overrækker gavekort til Shopping Svendborg og en buket til Theis.

Billeder fra gymnastikopvisning 2018

Billeder fra vores opvisning i Vester Skerninge hallen ligger nu under billeder og video. Du kan også se dem her.

Aktiv Mandag starter nu på mandag den 9. april

Aktive mandage er et væld af aktiviteter hver mandag fra kl. 17.30-19.00 - man møder blot op med en 20'er i hånden (eller betale med MobilePay) og så er der aktiveter for hele familien. Hvis man er medlem af Motion & Fitness er der fri entré. Læs mere i menuen til venstre.

Hver aktiv mandag afsluttes med fællesspisning i spisesalen på Gymnastikhøjskolen i Ollerup - kræver forhåndtilmelding senest torsdagen inden!

Gymnastik-skole og Parkour-camp 2018 i uge 27 - skynd dig at tilmelde dig!

Læs og tilmeld dig i menuen til venstre.

Vores hjemmebane - Springcentret på Gymnastikhøjskolen i Ollerup...

Find os på Google+ og Facebook