Velkommen til Ollerup Gymnastikforenings hjemmeside

Vi håber du vil tage godt imod den og at du finder de oplysninger du har brug for. Siden udvikles løbende, og vi hører rigtig gerne gode råd og idéer til forbedringer fra dig.

Gymnastikken og vores tilhørssted på Gymnastikhøjskolen i Ollerup er omdrejningspunktet for foreningens aktiviteter - MEN vi er meget mere end det!

VI VIL LAVE AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN - og derfor forsøger vi hele tiden at udvikle vores aktiviteter, så der er noget for dig.

Uanset om du er ung/ældre, begynder/øvet, til GYMNASTIK, PARKOUR, eSPORT eller MOTION & FITNESS - SAMMEN med andre.

Juleferie

Vi siger tak for en god efterårssæson. I uge 51 vil der være juleafslutninger på holdene, og derefter er der ferielukket i uge 52 og 1. Vi starter op igen mandag den 8. januar.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 30. marts 2019 hvor Ollerup Gymnastikforening holder opvisning i den nye Arena på Ollerup Gymnastikhøjskole.

Årets OGF'er 2018

I forbindelse med vores gymnastikopvisning blev årets OGF'er kåret. Valget faldt meget naturligt på Theis Bavnhøj Hansen, som i efteråret valgte at stoppe som formand i foreningen.  Nedenfor er det vores nye formand Christoffer, der overrækker gavekort til Shopping Svendborg og en buket til Theis.

Billeder fra gymnastikopvisning 2018

Billeder fra vores opvisning i Vester Skerninge hallen ligger nu under billeder og video. Du kan også se dem her.

Vores hjemmebane - Springcentret på Gymnastikhøjskolen i Ollerup...

Find os på Google+ og Facebook