Parkour & freerunning

Åbne søndagstræninger - Ollerup Parkour Open Jam - kl. 10-14

Søndage kl. 10-14 - pris 30 kr. pr. snude
der betales ved ankomst - alle er velkomne!

Ved åbne træninger betyder det, at man (mod engangs-betaling) kan deltage uden at være medlem af foreningen. Deltagelsen foregår under foreningens opsyn og regler, samt med mulighed for at få råd og vejledning til træningen. Der foregår altså ikke planlagt og struktureret undervisning i de åbne søndagstræninger. Deltagelsen foregår på helt frivillige vilkår og på deltagernes eget ansvar. Hvis børn er der på egen hånd, så opfordres forældre til at efterlade et telefonnr. så de kan blive kontaktet i tilfælde af en skade. Vi opfodrer alle deltagere til at have en fritids- eller ulykkesforsikring, når man deltager i sport.

Følg vores FACEBOOK-side for løbende info

Parkour om tirsdagen starter op igen i uge 36 - du kan tilmelde dig til den nye sæson nedenfor.