Motion & Fitness

Kære alle

Motion & Fitness er et relativt nyt tiltag i vores forening og derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre det.

Så meld endelig tilbage hvis man har forslag til hold, projekter eller lignende.

Det er også vigtigt at understrege at Motion & Fitness er et tiltag som skal passes sammen med Gymnastikhøjskolens øvrige aktiviteter.

Det vil sige at vores åbningstider ikke er vejledende, men regler der sikre at Højskolens undervises og logistik også kan hænge sammen.

I vores Motionscenter har vi åbent således:

Mandag-fredag: 7.00-8.30 og 17.30-22.00

Weekend: 7.00-22

Ift. hold så kan man ikke forventer at komme ind i lokalet før lige op til aktivitetens start og efterfølgende skal de pågældende lokaler forlades snarest efter en holdaktivitet

Har du spørgsmål eller ønsker så kontakt Jens Erik Laulund Skotte på 29492423 eller mail jls@ollerup.dk