Motion & Fitness

Tirsdag  - indoor cycling kl 17:45-18:45

Onsdag  - indoor cycling kl 9-10

Torsdag - indoor cycling kl 19.30-20.30

Der er åbent i motionscentret alle dage :-)

Kære alle

Motion & Fitness er et relativt nyt tiltag i vores forening og derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre det.

Så meld endelig tilbage hvis man har forslag til hold, projekter eller lignende.

Konceptet er enkelt - er du medlem af et hold under Motion & Fitness... så er du medlem af dem alle :-)

100 kr om måned for alle hold*

*i Motion & Fitness

Det er vigtigt at understrege, at Motion & Fitness er et tiltag som er udviklet sammen med Gymnastikhøjskolen.

Det vil sige at vores åbningstider ikke er vejledende, men regler der sikre at Højskolens undervises og logistik også kan hænge sammen.

I vores Motionscenter har vi åbent således:

Mandag-fredag: 7.00-8.30 og 17.30-22.00

Weekend: 7.00-22

Ift. hold så kan man ikke forventer at komme ind i lokalet før lige op til aktivitetens start og efterfølgende skal de pågældende lokaler forlades snarest efter en holdaktivitet

Har du spørgsmål eller ønsker så kontakt Jens Erik Laulund Skotte på 29492423 eller mail jls@ollerup.dk