Er du vores nye instruktør?

Vi mangler flere instuktører til den kommende gymnastiksæson og i vores Motion & Fitness-afdeling. Står du derfor med en drøm om at blive holdleder, instruktør eller hjælpetræner, så tag endelig kontakt til os.

Som instruktør får du gode, sjove og udfordrende oplevelser sammen med dine medinstruktører og holddeltagerne. Du skal gøre det, fordi det er sjovt og lærende, og fordi du får nogle gode erfaringer med videre i livet.

Som instruktør tilegner du dig mange kompetencer undervejs, og vi bidrager meget gerne med udtalelser til fremtidige jobs eller studier.

Som holdleder, instruktør eller hjælpeinstruktør i foreningen får man omkostningsgodtgørelse indenfor de rammer SKAT har udstukket. Omkostningsgodtgørelsen udbetales umiddelbart efter sæson afslutning på instruktørens konto.

Hvis du ikke allerede har en træneruddannelse, så betaler vi naturligvis for det uddannelse, der er nødvendigt. Vi er normalt meget "large" med kursusønsker, så kom blot og spørg os.

Gymnastikinstruktører til sæson 2018/19 (med start i uge 36)

  • Holdleder/instruktør til mixhold i børnehavealderen
  • Holdleder/instruktør til pigehold 0. - 1. klasse
  • Holdleder/instruktør til springhold piger 2. - 3. klasse
  • Holdleder/instruktør til Micro TeamGym piger 2 - 3. klasse
  • Holdleder/instruktør til springhold piger 4. - 5. klasse
  • Holdleder/instruktør til damehold

Kontakt Cathrine Grube Jensen på tlf. 24612622 eller på mail svendborgvej130@gmail.com

Motion & Fitness instruktører

 

Generelt er Motion & Fitness hele tiden på udkig efter fede og sjove aktiviteter, så sig endelig til og så gør det jo ikke noget at vi kommer ud i det gode vejr!

Kontakt Jens Erik Laulund Skotte på tlf. 29492423 eller på mail jls@ollerup.dk