Sikkerhed og regler

Vigtig viden til gymnaster og forældre i Ollerup Gymnastikforening

Ollerup Gymnastikforening lejer sig ind på Gymnastikhøjskolen i Ollerup og skal derfor efterleve højskolens ordensregler og sikkerhedsforhold.

Gymnastikforeningen har udarbejdet nedenstående 6 punkter, som skal efterleves af alle medlemmer af foreningen:

1. I er velkomne til at opholde Jer i de lokaler vi har lejet.
  2. I er velkomne til at bruge stole og bænke, så længe I stiller dem på plads efter brug.
  3. I er velkomne til at være på Gymnastikhøjskolen op til 10 min før og ind til 30 min efter de tidspunkter der er lejet.
  4. Gå ikke ind i salene før I har fået lov af en instruktør og forstyr ikke igangværende undervisning.
    • Det er dermed heller IKKE tilladt at hoppe i stortrampoliner før en instruktør har givet lov!!
  5. I må ikke benytte de faciliteter foreningen ikke har lejet sig ind på.
  6. Vi opfordrer alle der er i foreningen at have en fritids-/ulykkesforsikring, da I ikke er omfattet af andre forsikringer.