Kære alle - nye og gamle.

Der findes to måder at betale for Motion & Fitness.

1. Abonnement - 100 kr. om måneden (min. 3 mdr.)

Dette indeholder frit brug af holdtræning og træning i motionscenter:

• Indoor Cycling
  • Landevej og MTB
  • Floorball
  • Yoga
  • Zumba
  • Puls & Stram
  • Naturlig Bevægelse
  • CrossGym
  • Crossløb
  • Kettlebell
  • BootCamp (kører som lukket hold)
  • Styrketræning i motionscenter (ikke holdtræning)

Aktive Mandage: Abonnementet giver også fri adgang til aktiviteterne - dog ikke spisning, som skal tilmeldes og betales særskilt. (kun forår fra april til juni)

2. "Klippekort" - 35 kr. pr. gang.

Dette giver adgang til et hold/en træning* pr. "klip", dette kræver at man tilmelder sit betalingskort og indbetaler et beløb, således der kan trækkes et "klip" pr. gang.

* Holdtræning, dvs. alle hold nævnt under abonnement - undtagen styrketræning som kræver abonnement.

OBS - Hvis du er studerende, så skal du stadig registerer dig som nyt medlem, efterfølgende skal du scanne dit studiekort ind og maile det til Jens Erik Skotte og fortælle hvilket hold du ønsker at gå på i Motion & Fitness - Du vil herefter modtage tilmeldingsoplysniger via mail.

Som studerende betaler man 50 kr om måneden.

Ønsker man at benytte "klippekort", så skal man have tilmeldt et betalingskort og tanket op.

Tryk her eller under Medlemslogin