Instruktør

Thomas Grube Jensen - Instruktør i LOL

Jeg hedder Thomas Grube, er 27 år gammel.  

Jeg er uddannet Teknisk Designer. Jeg har arbejdet med E-sport i snart 20 år – både som gamer og som holdleder.

Jeg har rigtig godt kendskab til nogle af de større E-sport spil, bl.a. League of Legends, hvor jeg har været holdleder for forskellige spillere i 5 sæsoner. Jeg har fået min erfaring ved, at være meget dedikeret og undersøgende, samt massevis af seriøs træning.

Jeg har også spillet Overwatch, siden det udkom sidste år, og nåede en af de højeste ranks i løbet af de første par måneder.

Meget af min styrke ligger i at analysere modstandere, og derefter komme på den bedst mulige strategi for, at få taget overhånden og vinde spillet. Jeg kan også analysere mit eget hold, og placere dem bedst, alt efter deres egne evner.

 

Mikkel L. Kærgaard - Instruktør i CS:GO

Mit navn er Mikkel og jeg er 24 år gammel.

Til dagligt går jeg og uddanner mig selv til IT-Supporter, som SKP elev i Odense.

Jeg har arbejdet med e-sport og specifikt Counter-Strike i 18 år, men har derudover også spillet en masse andre e-sportsspil. Jeg har spillet utallige kampe på alle uprofessionelle niveauer og har gennem mange års træning og analyse, af mit og andres spil, pådraget mig en stor erfaring som såvel spiller som træner.

Det der betyder noget for mig, er det hav af succesoplevelser man kan opnå, som spiller på sådan et hold. Når alle kender deres pladser, og man trods virkelig hård modstand kan se det man laver fungere.

Jeg glæder mig til at skabe en god stemning på holdet, og vise hvor ufatteligt gode man kan blive hvis man forstår at spille rigtigt.